Infoa

VALMENTAJAT / OHJAAJAT
Kaikki jalkapallokoulun ohjaajat ovat ammattivalmentajia Liverpool Footballclub -seurasta. Heillä on ammattinaan nuorten pelaajien valmennus ja ohjaus.

OSALLISTUJAT
Osallistujat ovat iältään 6-14 vuotiaita ja tulevat ympäri maata. Tytöille ja maalivahdeille on omat ryhmänsä.

Kaikki osallistujat saavat diplomin, pallon ja LFC-muiston. Lisää tietoa löydät www.liverpoolfootballschool.com. Osallistujille lähetetään tieto käytännöistä jalkapallokoulun aikana noin viikko ennen jalkapallokoulun alkua.

Liverpoolin jalkapalloseura ei vastaa osallistujista harjoitusten ulkopuolella – majoittuminen on vanhempien vastuulla.

RYHMÄ/ KATEGORIA
RYHMÄT jaetaan 2019 vuoden mukaan. Esim 2009 syntynyt osallistuja ilmoittautuu BOYS10 BORN 2009.

Mikäli joku ikäryhmä ei näy listassa on ryhmä jo täynnä. Ota yhteyttä post@liverpoolfootballschool.com (please write in English) kuullaksesi onko vapaita paikkoja.

Pelaajaa ei saa ilmoittaa itseään nuorempien ryhmään. Jos pelaaja kuitenkin normaalisti harjoittelee vanhempien pelaajien ryhmässä, hänet saa ilmoittaa vuotta vanhempien ryhmään.

Jalkapallokoulun aikana arvioimme tilannekohtaisesti ryhmien kokoja ja lisäämme tarpeen tullen paikkoja ryhmissä tai yhdistämme ryhmiä. Jos joissain ryhmissä on liian vähän ilmoittautuneita, ne yhdistetään toiseen ryhmään.

HARJOITUSAJAT
Harjoittelemme klo 10 – 15.00 joka päivä. Kokoontuminen viimeistään klo 9.30.

VANHEMPIEN PALAVERI
Vanhempien palaveri pidetään ensimmäisenä päivänä klo 09.40.

LOUNAS
Seura järjestää lounaan, katso hinta rekisteröitymällä

MITÄ SAAT
• Harjoitella Liverpoolin ammattivalmentajien ohjeilla.
• LFC akatemian taitohaasteet.
• LFC akatemian pelaajan kiertoharjoittelu.
• Mitalit voittajille.
• Diplomin.
• Palautelomakkeen.
• Pallon.
• Hedelmän välipalaksi päivittäin.
• Osallistut automaattisesti Liverpoolissa järjestettävän jalkapallokoulun arvontaan.
• Vakuutuksen harjoitusten ajaksi.

TIESITKÖ
Yksi onnekas osallistuja jokaisesta jalkapallokoulutapahtumasta Skandinaviassa valitaan osallistumaan Liverpoolissa järjestettävään jalkapallokouluun. Jokaisesta tapahtumasta valitaan osallistuja, joka osoittaa hyvää jalkapalloilijan asennetta ja sitoutumista sekä kentällä että kentän ulkopuolella, sekä osoittaa taitoja ja valmiuksia, joita vaaditaan pelattaessa jalkapalloa ” The Liverpool Way ”. Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus voittajalle tutustua jalkapallokouluun Liverpoolissa.
* matkat ja majoitus eivät kuulu palkintoon

SÄHKÖPOSTI
Viikko ennen jalkapallokoulun alkua lähetämme lisätietoa osallistujille. Ole tarkkana, että annat oikean sähköpostiosoitteen. Tarkista postisi säännöllisin väliajoin ja muista tarkistaa myös roskaposti koska lähettämämme ryhmäsähköpostit saattavat päätyä roskapostien joukkoon.

OHJELMA
• 09.30 Ilmoittautuminen (katso taululta mihin ryhmään kuulut. Mene oikeaan ryhmään ilmoittautumisen jälkeen.)
• 10.00 Pelaajat on jaettu ryhmiin ja pallot on jaettu. Jalkapallokoulu alkaa.
• 11.15 Hedelmätauko.
• 11.25 Harjoittelua.
• 12.30 Lounas.
• 13.15 Harjoittelua.
• 15.00 Ilmoittautuminen ennen kotiin lähtöä – tärkeää että vanhempi on mukana.
• Koulu päättyy klo 15.00 joka päivä
Yhteinen kokoontuminen ensimmäisenä päivänä ( klo 9.45 ) sekä yhteinen päätös viimeisenä päivänä ( klo 14.30 ).

ENGLANNIN KIELI
Vaikka valmentajat ovat englantilaisia, tapahtuu opetus jalkapallokielellä. Se on erittäin hieno kieli, jossa kaikki ymmärtävät toisiaan. Valmentajat matkustavat ympäri maailmaa opettamassa jalkapalloa lapsille eli he ovat taitavia kommunikoimaan jalkapallokielellä. Lisäksi jokaisessa ryhmässä on paikallinen apuvalmentaja.

RYHMÄT
Monet miettivät pääseekö lapsi samaan ryhmään kaverin kanssa. Ehkä pääsee, ehkä ei pääse. Voimme yhdistää ja jakaa uudelleen ryhmiä, mikäli siihen on tarvetta. Älkää olko huolissanne, ryhmät tekevät paljon yhdessä ikäluokkana. Yhdellä valmentajalla on maksimissaan 16 pelaajaa ja siksi pelaajat on jaettu ryhmiin. Myös uusiin kavereihin tutustuminen on mukavaa!

VANHEMMAT
Vanhemmat ovat tervetulleita seuraamaan harjoituksia heille varatulla alueella. Vanhemmat EIVÄT saa häiritä osallistujia harjoitusten aikana. Mikäli haluat saada kontaktin lapseesi tulee sen tapahtua päivystäjän kautta, joka on kentän laidalla. Hän hakee lapsen pois ryhmästä.

KIOSKIMYYNTI
Kentällä on kioski.

HOTELLI
Mahdollisista majoitustarjouksista tulee tietoa lähempänä jalkapallokoulun alkua. Liverpoolin jalkapallokoulu ei vastaa osallistujista harjoitusaikojen ulkopuolella- majoittuminen on vanhempien vastuulla.

VALOKUVAUS
Ilmoittautumalla Liverpoolin jalkapallokouluun hyväksyn myös, että LFC ja yhteistyötaho voivat valokuvata ja videoida lapsia harjoitusten ja pelien aikana. Materiaalia voidaan käyttää mainos- ja markkinointimateriaalina myöhemmin.

MUISTA OTTAA MUKAAN
• Juomapullo
• Säärisuojat
• Hyvät kengät
• Puhtaat sukat joka päivälle, näin selviät parhaiten ilman rakkoja.

Tervetuloa jalkapallokouluun!

________________________________

FAQs

Miksi meidän on maksettava punnissa?

Syy siihen, miksi käytämme puntia Pohjoismaiden vuoden jalkapallokoulujen maksuvälineenä, on se, että asiakkaamme ja kumppanimme Liverpool FC itse veloittaa palveluistaan ​​punnissa. Joten varmistaaksemme, että pelaajat maksavat oikean hinnan, jota veloitamme kilona. Liverpoolin jalkapalleakatemia on pitänyt hintansa 184 punnassa viimeisten viiden vuoden ajan. Norjan kruunuina määrä määräytyy punnan valuuttakurssin ja kruunun välillä.

Täytyykö minun tuoda tilausvahvistus mukaani kokoonpanoon?

Ei, jos rekisteröinnin yhteydessä sait tilauksen vahvistuksen sähköpostitse, se tarkoittaa, että osallistumisesi on rekisteröity ja sinun ei tarvitse ottaa tilauksen vahvistusta mukaasi kokoonpanoon.

Vakuutus

Liverpoolin jalkapalleakatemia on allekirjoittanut sopimuksen Gjensidigen kanssa pelaajien vakuuttamisesta Euroopan akatemioissa. Vakuutuksen nojalla vuoden akatemian pelaajat ovat vakuutettu 500 000 Norjan kruunulta tapaturmilta / vammaisuudelta ja 50 000 Norjan kruunulta sairauskuluja. Liverpoolin jalkapalleakatemialla on vakuutus, joka kattaa pelaajat, jos he loukkaantuvat, ja osoitetaan, että olemme vikoja järjestäjinä. Esimerkiksi maali voi räjähtää ja pudota pelaajille jne. Katamme kaikki pelaajat, jotka eivät voi tehdä mitään itselleen.

Jos esimerkiksi pelaaja on mennyt taklaukseen / vahingoittanut jalkaa harjoittelun aikana, pelaajan korvaus kattaa pelaajan / vanhempien vakuutuksen. Tai joissakin tapauksissa korvaus katetaan sen klubin vakuutuksella, jonka pelaaja on. Tarkista pelaajan vakuutuksesi.

Liverpool International Academy Europe palautettavissa (miinus maksu 30/30 euroa). Maksu veloitetaan online-varauksen takia), kunnes ilmoittautumisaika päättyy. Tämän jälkeen ei hyvitystä suljetun rekisteröinnin takia mistä tahansa syystä. Sitten sairauden / loukkaantumisen yhteydessä sovelletaan osallistujien / huoltajien vakuutuksia. Syynä on, että olemme tilanneet kaiken, valmentajat ja kaiken, mikä liittyy tähän. Ylivoiman sattuessa sovelletaan erillisiä sääntöjä; Tällaisissa tilanteissa on odotettavissa, että LFC Academy siirretään tai että kuponkeja tarjotaan muissa tai myöhemmissä LFC-akatemioissa.

Ylivoimainen este

Myyjä ja kumppanimme eivät ole vastuussa sääolosuhteista, suljetuista tiloista tai muista tapahtumista, joita emme voi hallita. Myyjä ei ota vastuuta virheistä, laiminlyönneistä, teknisistä vaikeuksista tai luonnonkatastrofeista, sotatoimista, keskeytyneistä vesi- tai sähkötoimituksista ja vastaavista tapahtumista, joita emme voi hallita.

Onko minut rekisteröitynyt?

Saat vahvistuksen osoitteesta www.deltager.no heti, kun rekisteröintimaksu on maksettu. Sitten kaikki on kunnossa. Tarkista roskaposti- / roskapostikansiosi, jos et saa sähköpostivahvistusta Saapuneet-kansioon. Jos et vieläkään ole saanut sähköpostivahvistusta ja tililtäsi on veloitettu, ota yhteyttä osoitteeseen deltager.no – lähetä sähköpostia osoitteeseen support@deltager.no

Voinko peruuttaa rekisteröinnin?

Voit peruuttaa ilmoittautumisenne akatemiaan ilmoittautumisaikaan saakka. Sinulta veloitetaan 30 puntaa aiheutuneista kustannuksista. Palautuksesi maksetaan tilillesi.

Entä jos sairastun?

Kun ilmoittautumisaika on kulunut, pelaajan oma vakuutus on haettava, jos pelaaja ei voi osallistua akatemiaan.

Pystynkö vaihtamaan luokkaa?

Kyllä – jos luokassa on vapaa paikka, johon haluat vaihtaa. Tämä on maksutonta. Lähetä sähköposti osoitteeseen post@liverpoolfotballskole.no ilmoittamalla, että haluat muuttaa.

Voiko akatemian varausta muuttaa?

Jos haluat muuttaa akatemian varaustasi (kerrasta toiseen), sinun on peruutettava. Hyvitämme ja sinun on sitten haettava itsesi haluamaasi luokkaan haluamassasi akatemian istunnossa. Normaalimaksu 30 puntaa vähennetään hyvityksestä.

Menemmekö samaan luokkaan?

Kun kaksi pelaajaa rekisteröityy samaan aikaan, on melko varmaa, että he pääsevät samaan luokkaan. Emme valitettavasti kuitenkaan voi tarjota mitään takuita. Luokkien täyttämiseksi kunnolla pelaajia voidaan liikuttaa vähän ja jotkut luokat voidaan yhdistää. Muista, että painopiste on jalkapallossa ja että urheilunäkökohdat ovat tärkein tekijä.

Milloin saamme tietoja?

Tiedot lähetetään pelaajille viikkoa ennen akatemian avaamista. Siksi on tärkeää, että rekisteröinnissä käytetty sähköpostiosoite on oikea ja että sen postilaatikko tarkistetaan säännöllisesti. Muista myös, että jos olet rekisteröitynyt usealta, tiedot saapuvat vain kerran jokaiseen sähköpostiosoitteeseen. Muista tarkistaa roskapostikansiosi ja roskapostikansiosi nähdäksesi, onko jokin tietoja sisältävä sähköposti siellä. Liverpoolin jalkapalleakatemia voi peruuttaa tapahtuman, jos numerot ovat liian alhaiset laadunvarmistukseen. Muistutus lähetetään sähköpostitse, kun ilmoittautumisaika on päättymässä.